Om Verdensbiblioteket

På Verdensbiblioteket finder du kultur fra store dele af verden bl.a. Østeuropa, Mellemøsten eller Indien. Vi tilbyder ubegrænset streaming af film og musik, og du kan også finde en stor samling bøger, du kan låne på biblioteket. Vi køber film, bøger og musik på mere end 10 forskellige sprog, og det gør vi for at flest mulige sproglige minoriteter kan få gavn af Verdensbiblioteket.

Fri og ubegrænset adgang

Du kan streame alle film og lytte til al musik på Verdensbiblioteket - der er ingen begrænsninger for, hvor meget du må afspille på sitet. Alle, som bor i Danmark, har adgang til Verdensbiblioteket.

Hvordan får jeg adgang?

For at få adgang, skal du logge ind ved hjælp af Nem-ID eller bibliotekslogin. Bibliotekslogin er dit CPR-nummer og den kode, som du bruger, når du låner bøger på et bibliotek i Danmark.

Klik her for at få hjælp til at logge ind på Verdensbiblioteket.

Hvem driver Verdensbiblioteket?

Verdensbiblioteket drives af Det Kgl. Biblioteks Bibliotekscenter for Integration. Det Kgl. Biblioteker understøtter folkebibliotekernes betjening af sproglige minoriteter, og i den forbindelse driver vi Verdensbiblioteket. Med andre ord, er Verdensbibliotekets formål at stille bøger, musik og film til rådighed for sproglige minoriteter.

Har du spørgsmål eller kommentarer til Verdensbibliotekets redaktion, kan du kontakte os på redaktionen@verdensbiblioteket.dk

Bliv frivillig hos Verdensbiblioteket

Mange af Verdensbiblioteket artikler skrives af en gruppe frivillige anmeldere. Vi vil gerne have flere anmeldere, så har du lyst til at se film, høre musik eller læse bøger, så skriv til os.

Hvis du ønsker erfaring inden for kommunikation, formidling eller kultur for sproglige minoriteter, kan du få det her.

Du kan for eksempel skrive artikler om folkemusik, Mellemøstens bøger, sjove komedier eller alvorlige dramaer.
Du får sproglige kompetencer og bliver bidragsyder på kulturområdet i Danmark - og så er det sjovt at skrive om kultur!

Kontakt redaktionen@verdensbiblioteket.dk for at høre nærmere.

Spørgsmål og kommentarer

Har du spørgsmål eller kommentarer til Verdensbiblioteket, kan du kontakte os på email-adressen redaktionen@verdensbiblioteket.dk.

Besøg også Det Kgl. Bibliotek, Bibliotekscenter for Integrations hjemmeside for mere information om organisationen bag Verdensbiblioteket. Her kan du også få information om vores øvrige services, bl.a. depotudlån til biblioteker.

Tak fordi du besøgte Verdensbiblioteket.